ΕΧΕΙΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ? ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙΣ!

Αφυδατωμένα μαλλιά: φριζάρισμα και εύθραυστες άκρες! Αντιμετώπιση;;; Οπωσδήποτε! 

Τοποθετήστε στις άκρες των μαλλιών σας ένα επαγγελματικό έλαιο για μαλλιά ή μια ενυδατική κρέμα μαλλιών που τα τρέφει και προστατεύει την τρίχα! Βάση για κάθε τύπο μαλλιών είναι το αντιοξειδωτικό λάδι argan oil, με τα θρεπτικά συστατικά του να μεταμορφώνει και να επανορθώνει τα μαλλιά αφήνοντας τα λαμπερά χωρίς φριζάρισμα, υγιή και ενυδατωμένα. Όταν το χρησιμοποιείται πριν κάνετε το styling που θέλετε για τα μαλλιά σας, τα μαλλιά ενυδατώνονται και προστατεύονται άμεσα.
 
Τι προκαλεί την αφυδάτωση των μαλλιών;;; Όλοι οι περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως η ρύπανση, ο ήλιος και η έκθεση τους σε ακτινοβολία UV. Επίσης, οι χημικές διεργασίες από τις βαφές μαλλιών και τα σκληρά σαμπουάν αφαιρούν το προστατευτικό περίβλημα της τρίχας και τα φυσικά έλαια αφήνοντας τα αφυδατωμένα. 


Επίσης, το λούσιμο παίζει μεγάλο ρόλο στην ξηρότητα και την ενυδάτωση των μαλλιών μας! Ωστόσο, δεν χρειάζεται να λούζονται τα μαλλιά μας κάθε μέρα, εκτός από του αθλητές. Κάθε δεύτερη μέρα είναι η ιδανική συχνότητα για τους περισσότερους ανθρώπους να λούζουν τα μαλλιά τους με ένα μαλακό σαμπουάν που δεν περιέχει φωσφορικά άλατα και να διατηρούν ενυδατωμένη την τρίχα. Τέλος, μετά το λούσιμο μια φορά τη βδομάδα οπωσδήποτε χρησιμοποιούμε μια μάσκα μαλλιών για βαθιά ενυδάτωση και αποκατάσταση στην υφή της τρίχας. 


#fashioncornerdue

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις