ΦΟΥΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΥΣ

Μετά  από τόσα πολλά που διαβάζουμε καθημερινά  όλες έχουμε καταλήξει σε ποιο σωματότυπο ανήκουμε. Ο κάθε σωματότυπος είναι τόσο διαφορετικός που για να φαινόμαστε όλες τόσο κομψές και chic υπάρχουν μερικά tips! Σήμερα σας έχω φούστες για όλους τους σωματότυπους.

Σωματότυπος Αχλάδι: Αν είστε σε αυτό το τύπο καλό είναι να αποφεύγετε τις στενές γραμμές και να διαλέγετε μία κλος φούστα.



 


Σωματότυπος Μήλο:  Αν έχετε σωματότυπο μήλο θα ήταν καλό να φοράτε φούστες σε Α γραμμή για να τονίσει τα πόδια σας και ένα χαλαρό top για να κρύψει την κοιλιά.


 

 






Σωματότυπος Κλεψύδρα: Αν έχετε σωματότυπο κλεψύδρα θα ήταν καλό να φοράτε φούστες μέχρι το γόνατο για να «πέφτει» το μάτι στη μέση και να κρύβει τους γλουτούς.


 

 
Σωματότυπος Μικροκαμωμένης: Αν είστε μικροκαμωμένη καλό είναι να αποφύγετε τις maxi φούστες γιατί θα φαίνεστε ακόμη πιο κοντές. Οι φούστες που ταιριάζουν σε εσάς είναι οι mini με πιέτες ή βολάν.





























Σωματότυπος Εφημερίδα: Αν ανήκετε σε αυτό το σωματότυπο χωρίς καμπύλες είναι καλό να προτιμάτε φούστες με έντονα print.


 

Σωματότυπος Μπανάνα: Αν είστε σωματότυπος μπανάνα μπορείτε να φοράτε ότι φούστα θέλετε! Αυτή όμως που θα απογειώνει το style σας είναι οι midi pencil φούστες.

 




#fashioncornerdue


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις