ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ


Το απόλυτο θηλυκό και sexy χρώμα το κόκκινο κραγιόν! Αν αναρωτιέσαι πιο κόκκινο χρώμα να διαλέξεις που να πηγαίνει με την επιδερμίδα σου τότε μπορείς να δεις παρακάτω τον πιο απλό τρόπο για να επιλέξεις το κόκκινο κραγιόν σου.

Λευκό δέρμα: οι πολύ λευκές επιδερμίδες συνήθως έχουν μια πιο ροζ βάση. Έτσι τα κόκκινα κραγιόν που θα αναδείξουν τέλεια την λευκή επιδερμίδα σου είναι τα κόκκινα κραγιόν που έχουν βάση το ροζ ή το μπλε. Αποχρώσεις δηλαδή του βατόμουρου θα αναδείξουν τέλεια το πρόσωπο και τα χείλια σου. 

 

 

 

 

 

Χλωμό δέρμα: Η διαφορά που έχει το χλωμό από το λευκό δέρμα είναι ότι το χλωμό δέρμα έχει μια κίτρινη βάση. Για αυτό τα κόκκινα κραγιόν που έχουν βάση τους το πορτοκαλί χρώμα είναι η επιλογή που θα κάνουν τη χλωμή σου επιδερμίδα να λάμπει!

 

 

 

 

 

 

 

 

Σταρένια επιδερμίδα: οι σταρένιες επιδερμίδες δείχνουν τέλειες με τα κόκκινα κραγιόν που έχουν βάση το πορτοκαλί και το μπλε χρώμα. Θα κολακεύουν και θα αναδεικνύουν το σταρένιο σου χρώμα. Επίσης θα κάνουν τα δόντια σου να φαίνονται ακόμα πιο λευκά! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ηλιοκαμένη επιδερμίδα: αυτού του είδους επιδερμίδες χρειάζονται το κόκκινο ρουστίκ και το κεραμιδί. Ένα κόκκινο-καφέ δηλαδή που θα δένει τέλεια με την μπρονζέ απόχρωση της επιδερμίδας σου. Απόφυγε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν που έχουν βάση το πορτοκαλί!


 

 

 

 

 

 

 

 

Σκούρα επιδερμίδα: η βαθιά σκούρα επιδερμίδα χρειάζεται κόκκινο - κοραλί κραγιόν, κατακόκκινο ή το βαθύ κρασοκόκκινο! Κολακεύουν το χρώμα του δέρματος σου, κάνουν το χαμόγελο σου να είναι πιο σαγηνευτικό.


 

 

 

 

 

 

 

 

#fashioncornerdue 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις