ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΥΓΟΥ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...?

Τα σφουγγαράκια σε σχήμα αυγού είναι ένα νέο beauty gadget το οποίο πάρα πολλοί μακιγιέρ λάνσαραν για να σταματήσουν να απλώνουν το makeup με τα χέρια τους, ή όσοι χρησιμοποιούσαν πινέλο, να το αντικαταστήσουν με αυτό το σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού.
Έτσι και εγώ σου έχω συγκεντρώσει 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για αυτό το περιβόητο σφουγγαράκι με το χαρακτηριστικό φούξια χρώμα. :)

1. Υπάρχουν διαφορετικά σχήματα, χρώματα, μεγέθη και διάφορα brand.











2. Για να απλώσεις το προϊόν στο πρόσωπό σου το με το συγκεκριμένο σφουγγαράκι θα πρέπει να είναι ούτε πολύ βρεγμένο ούτε πολύ στεγνό. Αφού το βρέξεις και το στύψεις, μετά πέρασε το απαλά σε μια βαμβακερή πετσέτα για να απορροφήσει τα υπολείμματα νερού που δεν χρειάζονται να μείνουν σε αυτό. 









3. Μην τοποθετείς το foundation απευθείας πάνω στο σφουγγαράκι. Βάλε λίγες σταγόνες foundation πάνω στο χέρι σου ή σε οποιαδήποτε λεία και καθαρή επιφάνεια θέλεις και από εκεί με το σφουγγαράκι να πάρεις όσο προϊόν χρειάζεσαι!









4. Για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το χρησιμοποιήσεις ταμποναριστά για να εισχωρεί καλύτερα και να γίνει ένα με την επιδερμίδα. 













5. Χρησιμοποίησε την «μύτη» του για τις πιο μικρές γωνιές του προσώπου. Ο λόγος που έχει αυτό το ωοειδές σχήμα είναι για να προσεγγίζεις και τις πιο μικρές περιοχές του προσώπου όπως για παράδειγμα οι γωνίες των ματιών και τα πλαϊνά της μύτης.












6. Για να καθαρίσεις σωστά το σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού πάρε μια μπάρα σαπούνι ή ένα σαπούνι σε υγρή μορφή και τρίψτε το πάνω του από όλες τις μεριές με απαλές κινήσεις με το χέρι μέχρι το νερό να σταματήσει να βγάζει το χρώμα του foundation. Έπειτα, στράγγιξε το και άφησέ το να στεγνώσει σε ένα σκιερό μέρος χωρίς υγρασία.








*** Αν δεν το έχεις χρησιμοποιήσει ακόμη, τότε πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις γιατί εγώ το δοκίμασα και έχω ξετρελαθεί! :D












#fashioncornerdue






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις