5 Tips: ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

Οι πιο must αποχρώσεις για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2018 είναι τα σκουρόχρωμα  κραγιόν, και σίγουρα είναι το μωβ, το all time classic κόκκινο, αλλά και γενικότερα τα σκούρα χρώματα σχεδόν μαύρα.


  • Χρησιμοποίησε μολύβι χειλιών καθώς σε βοηθάει να οριοθετήσεις τη γραμμή των χειλιών και να εμποδίζεις το κραγιόν να πάει σε σημεία που δεν θέλεις.
  • Άπλωσέ το με ένα ειδικό πινέλο για χείλη που σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι πιο ακριβής στις κινήσεις σου για λιγότερα λάθη στο περίγραμμα. 
  • Προσοχή στο ρουζ. Βάλε ένα ελαφρύ ρουζ σε φυσική απόχρωση σε μικρή ποσότητα. Εάν βάλεις μεγάλη ποσότητα, θα δείχνεις υπερβολικά έντονη. Εάν βάλεις πολύ λίγο ή καθόλου, το υπόλοιπο πρόσωπό σου θα δείχνει χλωμό, σε σχέση με τα έντονα χείλη σου.
  • Φροντισε να έχεις καλύψει εντελως τις κοκκινίλες του προσώπου σου αν υπάρχει κάποιο κόκκινο σημάδι και ιδιαίτερα στην περιοχή του στόματος και στη μύτη. Αν βάλεις ένα σκούρο κραγιόν θα συγκριθεί με την ερυθρότητα του προσώπου. Φρόντισε λοιπόν, να τις καλύψεις πολύ καλά με concealer. 
  • Άφησε το υπόλοιπο μακιγιάζ όσο πιο απλό γίνεται εκτός εάν ακολουθείς καριέρα κλόουν στο τσίρκο. Απόφυγε το smokey eyes και προτίμησε ελαφριές σκιές σε ουδέτερους τόνους για τα μάτια. 

#fashioncornerdue





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις