ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ??


Πιστεύω ότι στις περισσότερες έχει τύχει να γυρίσουμε στο σπίτι κουρασμένες το βράδυ  και να βαριόμαστε να ξεβαφτούμε. Το κακό όμως που κάνετε στην επιδερμίδα σας είναι τεράστιο, ακόμα και με μια φορά που θα ξεχαστείτε. Όλο μας το σώμα και η επιδερμίδα μας την ώρα του ύπνου, προσπαθεί να ανανεωθεί. Αφήνοντας το μακιγιάζ πάνω μας τότε εμποδίζει την επιδερμίδα μας να ανανεωθεί και να αναπνέει. Τα βακτήρια και οι ρύποι της ατμόσφαιρας που κάθονται πάνω στο makeup δεν επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναγεννηθεί και έτσι καταστρέφεται το κολλαγόνο που οδηγεί στην εμφάνιση ρυτίδων και ακμής.
Το κραγιόν επίσης πρέπει να αφαιρείτε πριν πέσουμε για ύπνο γιατί θα μείνουν αφυδατωμένα τα χείλη και το πρωί θα είναι σπασμένα. Περάστε μια στρώση λιποζάν το βράδυ για την ενυδάτωση των χειλιών σας.
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε, είναι όταν ξεχνούμε να βγάλουμε την μάσκαρα. Εμποδίζει του θύλακες από τις βλεφαρίδες και εκτός από ενοχλήσεις μπορεί να προκαλέσει και πρήξιμο των ματιών σας, ενώ κάνει εύθραυστες τις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να σπάνε ευκολότερα.  

#fashioncornerdue




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις