ΦΡΥΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Στον καθορισμό του κατάλληλου σχήματος φρυδιού παίζει σημαντικό ρόλο το σχήμα προσώπου! Τα καλοσχηματισμένα φρύδια κάνουν το βλέμμα ακαταμάχητο, το αγκαλιάζουν και πλαισιώνουν το πρόσωπό μας. Τα πυκνά και μαύρα φρύδια χαρίζουν στο πρόσωπο ένταση και επιβλητικό βλέμμα, ενώ τα λεπτά φρύδια δείχνουν αθωότητα, αγνότητα και χάνουν όλη την ένταση και την γοητεία του προσώπου που χρειάζεται για να λάμψει.
Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για το κάθε είδος προσώπου τί σχήμα φρυδιού χρειάζεται. :-)


Στα Οβάλ-ωοειδές πρόσωπα σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχει μια ελευθερία στο να φτιάξει μια γυναίκα το φρύδι της όπως επιθυμεί γιατί δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να χαλάσει η συμμετρία του προσώπου της. Το είδος φρυδιού που συστήνουν είναι το φρύδι με ανοδική τάση στο τόξο του φρυδιού και μεσαίου πάχους. 


Στο μακρύ πρόσωπο, συστήνουν να διαμορφώνει μια γυναίκα τα φρύδια της σε σχήμα επίπεδο, με τάση προς τους κροτάφους και παχύ φρύδι με σκοπό να μειωθεί το ύψος του προσώπου


Το στρογγυλό  πρόσωπο, παρουσιάζει μεγάλο πλάτος και μικρό ύψος. Επομένως το κατάλληλο σχήμα φρυδιού πρέπει να έχει ανοδική τάση, χωρίς να παρουσιάζεται καμία καμπυλότητα και το τόξο να είναι λίγο πιο έντονο στο κέντρο τους. Το πάχος πρέπει να είναι μεσαίο. Το τελείωμα του φρυδιού θα πρέπει να είναι λεπτό και κοντό  για να φεύγει η ψευδαίσθηση του όγκου που έχει το πρόσωπο έτσι ώστε να επιμηκύνεται οπτικά το πρόσωπο. 


Στο τετράγωνο πρόσωπο λοιπόν, επειδή αποτελείται από έντονες γωνίες στο μέτωπο και στην κάτω γνάθο, φροντίζουμε τα φρύδια να είναι παχιά, να έχουν ανοδική τάση με καμπύλο τόξο αφού μαλακώνει και επιμηκύνει το πρόσωπο.


Το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, οι ειδικοί προτρέπουν τις γυναίκες με αυτό το σχήμα προσώπου να μην έχουν πολύ ψηλή καμάρα στο φρύδι και να έχουν ένα μαλακό τόξο καθώς ισορροπεί ένα πιο μακρύ σαγόνι. Η άκρη πρέπει να κάνει μικρή καμπύλη προς τα κάτω. Όσον αφορά το πάχος του φρυδιού, πρέπει να είναι χοντρό.


Το πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού έχει λεπτό πηγούνι, φαρδιά μάγουλα και πλατύ συνήθως μέτωπο. Έτσι, μια γυναίκα με πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού πρέπει τα φρύδια της να είναι με καμπύλη και να έχουν μία ελαφριά γωνία που θα βοηθήσει να επιμηκυνθεί το ευρύτερο μέρος του προσώπου της.



#fashioncornerdue






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις