Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΡΟΥΖ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Το ρουζ είναι ένα από τα must καλλυντικά του γυναικείου νεσεσέρ. Δεν το αποχωριζόμαστε από την καθημερινή beauty ρουτίνα μας και αυτό γιατί μας κάνει να φαινόμαστε πιο φρέσκες, το πρόσωπο μας έχει ένα χρώμα υγείας και φαίνεται πιο ζωντανό. Ποια είναι όμως η σωστή απόχρωση ρουζ που σου ταιριάζει;
 
Για λευκή επιδερμίδα: επέλεξε τις πολύ ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ρουζ. Αποχρώσεις του πολύ ανοιχτού ροζ ή ελαφρώς ροδακινί.
 















Για χλωμή επιδερμίδα: επέλεξε μια απαλή ροδακινί ή ροζ απόχρωση που θα φαίνεται φυσική πάνω σου. Τα πολύ φωτεινά και σκούρα χρώματα απόφυγε τα γιατί θα φαίνονται εντελώς αφύσικα στην επιδερμίδα σου.












 
Για ανοιχτό-μεσαίο χρωματικά τόνο επιδερμίδα: προτίμησε τις έντονες ροζ αποχρώσεις και πιο έντονες ροδακινή αποχρώσεις για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Απόφυγε τις απαλές αποχρώσεις γιατί πιθανότατα να μην φαίνονται καθόλου στο πρόσωπό σου.












 





Για σταρένια επιδερμίδα: προτίμησε τις σκούρες ροζ ή σκούρες ροδακινί αποχρώσεις. Επίσης οι bronze-χρυσές αποχρώσεις θα φωτίσουν τα ζυγωματικά σου, δίνοντας ένα πιο ζεστό τόνο στην επιδερμίδα σου.












 





Για μαυρισμένη-bronze επιδερμίδα: επέλεξε αποχρώσεις του κόκκινου, πορτοκαλί και καφέ. Αυτά είναι τα ιδανικά χρώματα ρουζ για σένα! Επίσης οι χρυσές ιριδίζουσες αποχρώσεις θα φωτίσουν πραγματικά την επιδερμίδα σου, δίνοντάς της βάθος.



#fashioncornerdue





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις